Ompelupalvelu Pia Koivisto - käsityöpalvelut Jyväskylässä

Yhteystiedot

Olen Jyväskylässä toimiva ompelija-artesaani ja vestonomi. Suunnittelen, valmistan ja korjaan erilaiset vaatteet ja kodin tekstiilituotteet suurella sydämellä. Saat kauttani mittojesi mukaan suunnitellut vaatteet sekä arkeen että juhlaan. Osaamiseni kattaa myös erikoismittapukineiden valmistuksen esimerkiksi pyörätuolissa istuville asiakkaille. Tarjoan myös käsityöohjausta harrastuksesta kiinnostuneille.

Vanha lempivaate saa uuden elämän korjausompelulla

Onko suosikkivaatteesi rikkoontunut kovassa käytössä? Ovatko juuri ostamasi verhot sittenkin liian pitkät? Eikö ennen sopinut vaate enää istu hyvin? Älä heitä vaatetta roskiin, vaan tuo se luokseni näytille, niin katsotaan, mitä asialle on tehtävissä! Pienellä korjauksella voi saada aikaan ihmeitä!

Erikoismittapukineet erilaisiin tarpeisiin

Tarvitsetko mukavasti sopivia vaatteita pyörätuolikäyttöön tai muihin erityistarpeisiin? Otan tarpeesi huomioon ja ompelen vaatteet mukaviksi päälle ja kestäviksi käyttää sekä arkeen että juhlaan.

Käsityöohjausta kädentaidoista kiinnostuneille

Valmistan tilauksesta myös muita käsityötuotteita, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi persoonallisiksi lahjoiksi. Olen suorittanut nukkemuotoilun ammatillisen lisäkoulutuksen, joten saat kauttani persoonalliset ja ainutlaatuiset nuket ja nallet!

Istuvat vaatteet ja kauniit kodintekstiilit mittatilausompeluna

Mittatilauksena tehty vaate istuu juuri oikein ja myös näyttää ryhdikkäältä ja huolitellulta. Sinua varten suunniteltu ja valmistettu tuote tuo esille persoonallisuuttasi ja on varmasti ainutlaatuinen.

Saat kauttani toiveidesi mukaiset vaatteet sekä arkikäyttöön että erityisiin tilaisuuksiin, kuten hääjuhlaan tai vanhojentansseihin. Valmistan myös laadukkaat kodintekstiilit, kuten verhot ja päiväpeitteet, juuri sinun kotiasi varten!

Autan sinua suunnittelemaan ja luomaan persoonallisetkin ratkaisut! Otan innolla vastaan haastavatkin ideat!