Ompelupalvelut Jyväskylässä

Korjaan ja ompelen uutta kotiisi tai sinun yllesi, mitä toiveesi sitten koskeekaan 

Eivätkö verhot mukaudu olohuoneen mittoihin, entä ovatko ostamasi housut aina liian pitkiä? Istutko pyörätuolissa ja tarvitsisit juuri sinulle sopivan, mukavasti istuvan puvun? Minulta saat tarvitsemasi avun! 

Korjausompelut, mittatilaustyöt ja sisustustekstiilien ompelut ovat keskeinen osa työtäni. Olen erikoistunut myös erikoismittapukineiden ompeluun. 


Korjausompelu

Teen korjausompelut vanhoihin ja uusiin vaatteisiin sekä sisustustekstiileihin. Vanhaa ei kannata heittää pois - tuo vaatteesi minulle näytille, niin katsotaan, miten vaikkapa lempihousuistasi saadaan jälleen käyttökelpoiset. Korjaustöillä uusikin vaate istuu päälle täydellisesti. Korjaan kuntoon myös muutoksia kaipaavat sisustustekstiilit. 


Mittatilaustyöt

Jokainen vartalo ja maku on erilainen, toisinaan kaupoista on hankala löytää juuri itselle sopivaa vaatetta. Tällöin mittatilaustyönä tehty puku on paikallaan! Ompelen housut, takit ja vaikka hääpuvun, joka on tehty juuri sinua varten. Vai tarvitsetko uniikkia päiväpeittoa ja siihen sopivia verhoja? Autan sinua suunnittelemaan ja luomaan persoonallisetkin ratkaisut. 


Erikoismittapukineiden ompelu

Minulta löytyy osaaminen myös erikoismitoitettujen vaatteiden ompelemiseen. Istut sitten pyörätuolissa tai jokin muu ominaisuus vaatii vaatevalinnoissa huomioita, minulta saat tarvitsemasi avun. Ompelen vaatteet mukaviksi päälle ja kestäviksi käyttää.

Sinun tyytyväisyytesi on minulle tärkeää - näin myös voin itse olla tyytyväinen omaan työhöni. Kerro minulle, millaista ompeluapua tarvitset, niin katsotaan, millaisia lopputuloksia saamme yhdessä aikaan. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!